Et rum for sanseligt nærvær der minder os om kærlighed til kloden

Et bæredygtigt samarbejde

Vi søger at skabe et fundament for de lokale producenter og facilitere en nærværende og sanselig ramme for mødet mellem skaberen og brugeren.

Kloden i fokus

I Klodekær tror vi på at den fysiske kontakt med naturmaterialerne stimulerer os og vækker vores sanser og skaber et nærvær i vores indre som gør os bedre i stand til at drage omsorg for hinanden, os selv og vores klode.

En sanselig formidling

Den sanselige oplevelse er i fokus i formidlingen af produkterne i Klodekær. Det handler om at berøre og blive berørt af naturmaterialerne som er omformet og skabt af mennesker.

Lokalt engagement

I Klodekær arrangerer vi affaldsindsamlingsture i lokalmiljøet og torsdagskaffe i butikken, fordi vi holder af at mennesker mødes og drager omsorg for miljøet og hinanden.

Kærlighed til kloden og sanselighed i hverdagen

VORES VEJ

Klodekær udspringer af en indre glæde over det sanselige og visuelle møde med keramikken og naturens elementer.

EN KREATIV PROCES

Vi fokuserer på samspillet mellem mennesket og dets omgivelser og tilstræber en sanselig og poetisk tilgang til hverdagslivet.

HVERDAGEN

Vi tror på at tingene vi omgiver os med kan være katalysatorer for en indre bevægelse mod en følelse af et større nærvær.

HENSIGTEN

Vores pejlemærke og øverste kapital er trivsel og hensigten med Klodekær er at være med til at skabe et lille lokalt fundament af trivsel for vores klode.