Glæden ved gaver, Helhedsliv, Hverdagsliv, Kærlighed til kloden, Sanselighed i hverdagen, Værdigrundlaget

Når solen skinner i vanddråberne på ruden.

En dag med solskinsregn.

Sikke solen og regnen skifter plads mange gange i dag.

Lige nu skinner solstrålerne ind af de store vinduer, og hver gang det sker i dag, må jeg lige hen, og nyde det klare lys, som skinner på gaden og planterne udenfor.

I begyndelsen af næste uge får jeg flere nye ophæng hjem fra Ann-Charlotte Ohlsson. Jeg var på besøg i værkstedet den anden dag, for at udvælge nogle flere til butikken. Jeg er meget begejstrede for dem selv, og når de ligger på bordet uden snøre, minder de mig om små planeter i himmelrummet. Jeg er ret vild med dem.

De kommer altså snart her i Klodekær, og en enkelt af dem har en dyb blå glasur som bare er utrolig smuk.

Jeg glæder mig… og lige nu glæder jeg mig bare over solskinnet i det store vindue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *