Helhedsliv, Hverdagsliv, Kærlighed til kloden, Sanselighed i hverdagen, Værdigrundlaget

Solskinsvitaminer i hverdagen

Hverdagens vinterglæder

Længslen efter de klare stærke farver breder sig i kroppen. Begyndelsen af februar byder allerede på fine små farveklatter i haverne rundt omkring hvor erantis lyser som gule prikker og hver gang solen skinner giver det anledning til glæde.

På dette tidspunkt af året føles det som en særlig værdifuld handling at fylde et stort fad med frugt eller sætte de små blomster fra haven i vaser og på denne måde bringe energi ind i sine omgivelser.

Fadet her på billedet fyldt med æbler og citroner er et stort hånddrejet fad med en smuk rå glasur som er skabt af keramiker Martin Sejer Madsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *