Glæden ved gaver, Jul, Nyt i butikken

Lidt jul i vinduet

Julens skønhed

De første fornemmelser for jul er kommet til i butikken og lyser dejligt op i vinduet. Julekuglerne er skabt af Karrina Paudal. De er lavet i en fin porcelænsler med glasurer i sarte farver som giver dem et luftigt og perlemorsagtigt udseende. De findes i blå, turkise, hvide og grønne nuancer og findes i mange forskellige størrelser. Hver enkelt er skabt i hånden og er derfor unik i form og farve. De koster 195,-kr for 3 stk.

Skønne glasurer

Porcelænsleret er det fortrukne materiale for Karrina Paudal og via dette søger hun at skabe et let og enkelt og nærmest blødt udtryk i overfladen. Farverne i hendes glasurer leder tankerne hen på havet omkring Allinge og Sandvig, hvor hun har sit værksted og skaber sine ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *