Nyt i butikken

Ny keramiker med en særlig passion for sanseligheden

Meget nyt er kommet til i Klodekær i den sidste tid, og noget af det vi glæder os over, at dele med Jer, er keramiker Sarah Oakman, som I nu kan møde her i butikken. Sarah Oakman skaber sine ting under navnet Oh Oak. Hun er uddannet fra KDAK på Bornholm, hvor hun i dag også er bosat og hvorfra hun skaber alle sine produkter.

Et møde med overflader

Sarah er inspireret af naturen omkring hende. De mange variationer i overfladerne, og det sanselige møde med strukturer og farver bidrager med en inspiration, som tydeligt kan ses i hendes forskellige produkter, som alle rummer en særlig oplevelse både visuelt og taktilt.

Disse skønne kopper er blevet til i et samarbejde mellem Sarah Oakman og Prolog kaffebar. De er udviklet udfra et indgående kendskab til, hvordan man bevarer kaffens smagsnuancer bedst muligt.

Kopperne findes i to størrelser og koster henholdsvis 320,-kr. og 220,-kr. og er nu at finde på hylderne her i Klodekær sammen med andre skønne produkter fra Oh Oak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *