Sociale aktiviteter

Torsdagskaffe

Endnu en fantastisk torsdagskaffe har fundet sted her i Klodekær og vi er fulde af begejstring og taknemmelighed over at så mange rare mennesker har fundet vej til de rolige små gader her i centrum af Rønne for at få sig en dejlig kop kaffe og nyde solen og hinandens selskab. Det var både venner og veninder som udvekslede nyt med hinanden og håndværkere som nød en pause i solen og damer med strikketøjet på bænkene og hundeluftere som slog sig ned. Alle er de med til at bidrage til en imødekommende og hjertelig stemning her omkring Klodekær og vi nyder at se livet udfolde sig i gaden. Benjamin er tilbage igen på torsdag med de skønne bønner fra Suenos kafferisteri i Østerlars.

Her i Klodekær tror vi på livet i det store og det små og vi holder af at byen får lov til at folde sig ud og forgrene sig i de små gader omkring Rønnes fine unikke torve der fungerer som naturlige og dynamiske pulsslag. Vi nyder at se hvordan små lokale oaser fungerer som socialt samlingssted  for lokale og for mennesker som gæster øen i kortere eller længere tid. Disse små sociale mødesteder faciliterer en ramme for udveksling og åbenhed imellem mennesker og bidrager med en mulighed for at bringe mennesker tættere på hinanden.

Muri er keramikeren bag disse kopper som er skabt af genbrugsler. Hans arbejde med leret er båret af en undersøgende og nysgerrig tilgang til materialet. Han henter sin inspiration i tidligere tiders traditioner indenfor håndværket og tør samtidig at være modig og nytænkende i sin formgivning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *